Nyheder

Stream albums fra St. Vincent, Clap Your Hands Say Yeah og Girls

Skrevet af Mattias Smidt

I dag har St. Vincent, Clap Your Hands Say Yeah og Girls, der alle er på vej med nyt, lagt deres kommende albums ud som stream.

Vi har inden for de sidste måneder flere gange fortalt om St. Vincents nye og længe ventede tredje fuldlængdealbum, Strange Mercy, som udkommer 12. september via 4AD. Allerede nu kan du dog høre, hvad den amerikanske multiinstrumentalist har at give denne gang. Strange Mercy ligger nemlig nu til fri streaming via NPR. Hør det her.

St. Vincent er ikke den eneste, der har lagt sit album ud til fri streaming. Faktisk er en hel bunke dejlige og ventede indierockplader blevet lagt til streaming i dag.

Bl.a. Clap Your Hands Say Yeahs Hysterical, som udkommer 19. september via bandet eget pladeselskab kan streames hos 3VOOR12, og Girls’ Father, Son, Holy Ghost, som udkommer 12. september, kan streames via Hypemachine.

Leave a Reply