Nyheder

Lee Ranaldo om Sonic Youths fremtid

Lee Ranaldo ser lyst på fremtiden trods skilsmissekrise i Sonic Youth.

Lee Ranaldo ser lyst på fremtiden trods skilsmissekrise i Sonic Youth.

Siden det ellers så stabile par Kim Gordon og Thurston Moore i oktober annoncerede deres skilsmisse, har fans af Sonic Youth måttet holde vejret i spænding. Støjkongerne har netop afsluttet deres tour i Sydamerika og har indtil videre ikke meldt klart ud om bandets fremtid. Men en udtalelse fra guitarist Lee Ranaldo kan måske berolige lidt. I et interview til Rolling Stone siger han, at han er optimistisk omkring fremtiden, uanset hvad der måtte ske. “Vi har spillet sammen i længere tid, end vi nogensinde havde forestillet os, og det har for det meste af tiden været en fantastisk rejse. Der er stadig en masse ting, vi vil fortsætte med at lave (…), så vi er på mange måder bundet til hinanden for fremtiden, både musikalsk og på andre måder”, lyder det fra Ranaldo, der altså hverken bekræfter eller afviser rygterne om opløsning.

Som et plaster på såret kan man se frem til Lee Ranaldos soloalbum Between the Times and the Tides, der  – som tidligere skrevet her på siden – udkommer til næste år den 20. marts på Matador Records.

Leave a Reply