Nyheder

Stream An Album by Korallreven

Skrevet af Mattias Smidt

Det The Radio Dept.-relaterede stillehavspop-projekt er klar med et fuldlængdealbum, og du kan høre det her.

Korallreven, som består af svenske Marcus Joons og Daniel Tjäder, hvor sidstnævnte til dagligt slår sine folder i The Radio Dept., udsender på torsdag den 15. nov. deres længe ventede debut An Album by Korallreven. Allerede nu kan du streame hele albummet via The Hype Machine.

Korallreven udgav sidste år mixtapet A Dream by Korallreven, og både musikken derfra og deres nye fuldlængde skulle efter sigende være med stor inspiration fra musik fra stillehavsøerne, hvor Marcus Joons har opholdt sig i en længere periode. Derudover lægger duoen sig rent musikalsk lige i hælene på bands som CEO og The Tough Alliance, der ligesom Korallreven, er signet på pladeselskabet Sincerely Yours.

Korallreven spiller desuden deres første koncert på dansk jord, når musikbloggen Passive/Aggressive d. 1. dec. slår dørene op på Ideal Bar i København.

Lyt til An Album by Korallreven her.

Leave a Reply