Nyheder

The Antlers er på trapperne med ny ep og fortolkning af The xx

Skrevet af Mia Ravn Bach

The Antlers udgiver 22. november en ny ep, der blandt andet indeholder musikalske samarbejder med Bear in Heaven, Neon Indian samt en coverversion af The xx’s “VCR”, der fra i dag af er mulig at streame.

Som opfølger til dette års plade, Burst Apart, udgiver The Antlers 22. november den otte numre lange ep, Together, via Frenchkiss Records. Den kommende ep indeholder blandt andet musikalske samarbejder med Neon Indian, Bear in Heaven, Nicole Atkins samt en coverversion af The xx’s “VCR”, der fra i dag af er mulig at streame.

The Antlers turnererer i skrivende stund Europa rundt og vil ramme København 27. november til en længe udsolgt koncert. Er man grædefærdig sjællænder eller heldig jyde, så er der heldigvis stadig få ledige billetter til koncerten i Århus 26. november.

Lyt til coverversionen af “VCR” her:

Leave a Reply