Nyheder

Blur til Skanderborg

Skrevet af Camilla Grausen

Danmarks Smukkeste Festival har gjort sig noget af et scoop – gendannede Blur indtager bøgeskoven i Skanderborg til sommer!


Det er netop blevet offentliggjort, at britiske Blur kommer til Danmark til sommer og optræder på Danmarks Smukkeste Festival a.k.a. Skanderborg Festival. Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James og Dave Rowntree gendannede Blur i 2009 for at give enkelte koncerter i hjemlandet, og nu er Blur atter forenet bl.a. for at spille ved afslutningen af OL i London til sommer – og nu også i Skanderborg.

Sidste album fra Blur er Think Tank fra 2003, men bandet har antydet, at der måske også kommer nyt fra dem i forlængelse af genforeningen. Man kan jo kun håbe. Det var også i 2003, Blur sidst spillede på Roskilde Festival, og der har i år været snak om, at Roskilde måske skulle booke Blur til sommerens festival, men nu var det altså Skanderborg, der løb med det store navn.

I går aftes blev Blur desuden tildelt den fornemme pris for ‘Outstanding Contribution to Music’ ved Brit Awards og kvitterede med en optræden med numrene “Parklife”, “Tender”, “Song 2” samt “This Is a Low”. Tillykke til Blur, lyder det her fra Undertoner. Og selvom Undertoner ikke har for vane at dække Skanderborg Festival, skulle det måske overvejes i år…

Leave a Reply