Konkurrencer

Vind billetter til Nils Frahm, Jonathan Johansson og The Eclectic Moniker!

Jonathan Johansson er en af de tre kunstnere, der under Frost Festival giver koncert i KoncertKirken.
Skrevet af Redaktionen

I løbet af hele februar arrangerer Frost Festival koncerter i utraditionelle omgivelser i København, og tre af dem kan du vinde billetter til gennem Undertoner.

Jonathan Johansson er en af de tre kunstnere, der under Frost Festival giver koncert i KoncertKirken.

10 graders frost udenfor og lange udsigter til forår og festival. Eller hvad?

Frost Festival præsenterer gennem hele februar koncerter i uvante omgivelser. Således kan du f.eks. opleve Frisk Frugt spille i Palmehuset ved Botanisk Have 25. februar, Ulige Numre og Dig & Mig i Carlsberg-medarbejdernes gamle klubhus, Haven, 17. februar (der er dog udsolgt allerede) eller en af tre koncerter i KoncertKirken på Blågårds Plads. Sidstnævnte trekløver har Undertoner skaffet sig to gange to billetter til, og dem har du mulighed for at vinde.

Torsdag den 9. februar spiller tyskeren Nils Frahm med opvarmning af den danske jazzpianist August Rosenbaum, og dagen efter indtages KoncertKirken af svenske Jonathan Johansson med opvarmning af Indians. Koncerten med Jonathan Johansson er allerede udsolgt, men vi kan snyde dig og en ven ind til både disse to koncerter og til den sidste i KoncertKirken med The Eclectic Moniker og We Were Born Canaries lørdag den 11. februar. Alt i alt tre dage i streg med musik i en kirke. Jamen, bliver det bedre?

Nej. Men du skal lige svare på et spørgsmål, før du får adgang til herlighederne.

Mens The Eclectic Moniker ifølge Frosts hjemmeside byder på legesyg kalypsoindie, kan du få tilfredsstillet dine neo-klassiske tilbøjeligheder med Nils Frahm, og Jonathan Johansson fylder kirkerummet med elektroniske poptoner. Johanssons melankolske single “Aldrig ensam” var P3’s uundgåelige og er fra albummet En hand i himlen (2009). I 2010 udkom det andet album, Klagomuren, i Sverige. Herpå finder man singlen “Stockholm”, men Jonathan Johansson er langtfra den eneste kunstner, der har lavet et hit om den svenske hovedstad. En af disse hittede i 1992 med sit “Stockholm”-nummer med det fængende omkvæd: »I Stockholm é jag född / där har jag min familj / och jag hittar nästan överallt, men Stockholm har blivit kallt.« Men hvilken kunstner står bag dette nummer?

Send dit svar senest 7. februar, og deltag i konkurrencen om billetter til de tre koncerter i KoncertKirken.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply