Konkurrencer

Vind billetter til The Eclectic Moniker i Vega

The Eclectic Moniker. Foto: Daniel Buchwald
Skrevet af Redaktionen

Du skal spare penge inden sommerens festivaler for alvor tager overhånd, men vil alligevel gerne vrikke med hofterne en varm lørdag aften. Hvad gør du? Klikker her og deltager i Undertoners konkurrence om billetter til The Eclectic Moniker.

The Eclectic Moniker. Foto: Daniel Buchwald

 

Lørdag den 16. juni spiller det syv mand store The Eclectic Moniker i Vega, og Undertoner har fået fingrene i tre gange to billetter, som vi glædeligt giver videre til vores læsere. Hviiiiiis de altså kan svare rigtigt på et spørgsmål og bliver udtrukket som de heldige kartofler.

På Roskilde 2011 spillede bandet på Roskildes Pavilion Junior scene ti mand høj, og tidligere i år spillede de også deres varme rytmer som en del af den københavnske Frost Festival. Her blev de i pressematerialet beskrevet som kalypsoindie, og det er måske en meget passende betegnelse at give det eklektiske band.

Den 13. februar landede gruppens første single, “Easter Island“, som røg ind som Ugens Uundgåelige på P3, og i maj udkom debutalbummet, hvor der bruges rigelig feelgood-caribiske rytmer i sindige afarter og sammensætninger, og det skulle da heller ikke undre med det eklektiske bandnavn.

Og så til spørgsmålet, som du skal besvare senest 13. juni for at deltage i konkurrencen.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply