Nyheder

Birthgiving Toads andet album lagt ud til fri streaming

De danske syrerockere Birthgiving Toad er klar med opfølgeren til deres anmelderroste debutplade fra sidste år. Og det kan nu streames kvit og frit.

Det danske syrerockband Birthgiving Toad udsendte deres første udgivelse For Awkward Company sidste efterår. Et album, der fik mange superlativer med på vejen – også her på Undertoner, hvor pladen blev belønnet med fire et halvt U.

Birthgiving Toad kan bestemt ikke beskyldes for at ligge på den lade side. Bandet er allerede klar med en opfølgeren til For Awkward Company, og de er således klar til at servere en ny omgang progressiv og psykedelisk syrerock. Bandet har for få dage siden været så venlige at lægge det nye album As Friut Hat ud til fri streaming. Lyt til pladen via Soundcloud:

Leave a Reply