Nyheder

Den svensk-danske Öresundsfestival føjer fire stærke navne til programmet

Den nystartede Öresundsfestival vil have musikken begge veje over Øresund. Nu er fire nye navne føjet til plakaten.

Danske Turboweekend og Sleep Party People samt de svenske YAST og Badlands er nu føjet til den dansk-svenske Öresundsfestival, der finder sted i slutningen af maj.

Turboweekend er kendt som et energifyldt liveband, der med sine elektroniske beats får skabt et medrivende publikum. De lover tilmed at præsentere nyt materiale for første gang på svensk jord. Sleep Party People har skabt stor opmærksomhed herhjemme ved at optræde bag kaninmasker, men deres musik gemmer sig nu ikke bag noget. Sleep Party People er dybsindige og drømmende og helt klart anbefalelsesværdigt.

Dertil er svenske YAST, som anses for et være af de mest lovende Malmö-bands, samt landsmændene i Badlands føjet til programmet.

Den nyskabte festival vil forbinde København og Malmö ved fokus på interessante navne fra den danske og svenske musikscene. Formålet er at skabe et kreativt univers på tværs af Øresund, hvor musikoplevelser kan deles. Årets line-up dannes af bookere fra ledende spillesteder fra både København og Malmö, der tilsammen vil skabe et skarpt line-up, som udgøres af i alt 40 bands.

festivalen løber af stablen 25.- 26. maj i udendørsrammer og på tre spillesteder i Malmö.

Disse navne er offentliggjort indtil nu. Flere følger:

Albin Gromer, Badlands, Big Fox, Choir of Young Believers, Christina Owman, Dan
i locks / Deng Dengs, Diskoteka Yugostyle, Lukas Graham, MF/MB/, Panda da
Panda, Rosvo, Sleep Party People, Terrible Feelings, Turboweekend, Ulige Numre,
Vit Päls,YAST

Leave a Reply