Nyheder

Ny video fra Father John Misty

J. Tillman har lagt trommestikkerne på hylden og forladt Fleet Foxes. Du kan nu se den tredje video fra Fear Fun, hans nye plade under alter egoet Father John Misty


Han ser umiskendeligt ud som om han nyder det, J. Tillman, den nye frihed og pladsen forrest på scenen. Der er ikke gået mere end et par måneder siden han forlod Fleet Foxes, efter at have siddet bag trommerne på bandets første tre udgivelser. Men allerede nu er han på den sædvanlige tur gennem USA, spillende på diverse talkshows og radiostationer for at promovere sin nye plade Fear Fun, under kunstnernavnet Father John Misty.

Fear Fun er ikke Tillmans første soloudgivelse, men han har i interviews fortalt, hvordan han havde skrevet sig op i en krog under sit eget navn og følte det som en hæmsko, hvorfor han skabte Father John Misty personaen.

Videoen til “This Is Sally Hatchet” udspiller sig på et ikke helt normalt pizzeria og viser Tillman, der laver pizza med afhuggede fingre og skyder med shotgun i baglokalet.

Leave a Reply