Nyheder

Father John Misty gæster Danmark igen til efteråret

Fotos: Mathias Laurvig
Skrevet af Camilla Grausen

Den amerikanske indiefolk-charmør Father John Misty kan snart opleves på Roskilde Festival. Nu offentliggøres det, at han også tager succesalbummet I Love You, Honeybear med på tour og gæster København den 16. november.

Fotos: Mathias Laurvig

Father John Misty på scenen i Pumpehuset i 2012. Foto: Mathias Laurvig

Amerikanske Father John Misty høster i år anmelderroser for albummet I Love You, Honeybear (anmeldelse kan også snart læses her på Undertoner), og han er højaktuel som et af navnene på dette års Roskilde Festival. Nu er der endnu mere godt nyt til fans af Josh Tillman alias J. Tillman alias Father John Misty. Mandag den 16. november giver han nemlig igen koncert i Danmark, nærmere betegnet i Store Vega i København.

I november 2012 gav Father John Misty også koncert i København. Her gav Undertoners Signe Palsøe 4,5 U’er til charmøren Tillman og skrev:

»I et projekt som fredagens koncert findes en iboende risiko for, at koncept bliver til karikatur. Heldigvis var man gennem langt størstedelen af Tillman & co.’s treat ikke i tvivl om oprigtigheden bag den sarkastiske facade – og samtidig var man så forrygende godt underholdt, at det var umuligt ikke at lade sig charmere af aftenens centrum og de store musikalske begavelser, han havde med på sit egotrip rundt i Europa.«

For at varme op med lidt mere Father John Misty inden både Roskilde- og Vega-koncerterne kan det anbefales at tjekke den alt andet end uhumoristiske sangers råd til festivalgængere hos The Guardian ud. Eksempelvis: Spørgsmål: »My friend’s just broken up with her boyfriend and I don’t want to spend the whole weekend consoling her and feeling bummed out. What should I do?« Hvortil Father John Misty svarer: »I think you should let your friend know your feelings, and then pretty soon you won’t have any friends to worry about.« Av.

Billetsalget til koncerten den 16. november 2015 i Store Vega starter den 12. juni kl. 10.00 via Billetlugen.

Leave a Reply