Nyheder

Golden Days graver guld frem fra fortiden

Skrevet af Katrine Haugaard

Fra 7. til 23. september åbner 50’er-ballet, når Golden Days Festival indtager København.

På fredag indledes den to uger lange festival Golden Days, som tager os med tilbage til de spæde 50’ere, hvor Den kolde krig, nye musikalske toner og en fremadskridende ungdomskultur gjorde sig bemærket.

Lørdag den 8. september åbner det store bal med et brag af en fest for folket, når der i Enghaveparken bliver afholdt asfaltbal med oldschool-rock’n’roll-bandet Wild Wax Combo. Senere på aftenen holder Vega afdansningsbal, hvor musikken vil bestå af varmblodig rock’n’roll, med blandt andet bandet The Beatophonics.

Under festivalen kan du ligeledes få et musikalsk tilbageblik, når Athelas Sinfonietta viser, hvordan en musikalsk opbrudstid bliver levende. Den Sorte Diamant vil derfor sætte rammerne for et arrangement med værker fra komponist Ib Nørholm, forgangskvinden inden for elektronisk musik Else-Marie Pade og mange andre musikalske pionerer.

Her kan du læs mere om diverse koncerter, asfaltballer, erindringerne og meget andet.

Leave a Reply