Nyheder

Night Music Gallery – et mødested for kunst og musik

Skrevet af Katrine Haugaard

Den 3. november afholdes Night Music Gallery, hvor Statens Museum for Kunst inviterer kunstnere og musikere indenfor.

Statens Museum for Kunst afholder den 3. november Night Music Gallery, hvor musikken og kunsten sammensmeltes. Den første optrædende til dette års Night Music Gallery er den danske singer/songwriter Christian Hjelm, som for nylig udgav det anmelderroste album Før vi blev lette.

Ydermere spiller sangerinden Ida Gard, som er kendt for at producere musik, der bevæger sig inden for genrer som blues, cabaret, drama og pop. Hun har tidligere udgivet albummet Knees, Feet & the Parts We Don’t Speak Of, som stilmæssigt kan sidestilles med kunstnere som St. Vincent og Fiona Apple.

I en lidt anden genre finder vi producer og DJ Unkwon, som arbejder med tilbagelænet elektronisk musik, der ligeledes indeholder elementer af hiphop og r’n’b.

Ud over de musikalske koncertoplevelser indeholder programmet også forskellige kunstperformances og Art Talks.

Night Music Gallery er åben fra kl 19 til 24. Arrangementet er gratis.

Leave a Reply