Nyheder

Playliste: Blæs Bukki – en hyldest

Skrevet af Niklas Kiær

Nogle musikalske talenter fortjener lidt ekstra opmærksomhed, og et af disse er rapper og musiker Blæs Bukki. Her kan du lægger ører til en playliste, der opsummerer en række højdepunkter i den danske hiphoppers karriere.

Nogle musikalske talenter fortjener lidt ekstra opmærksomhed, og et af disse er rapper og musiker Blæs Bukki. Han har i Danmark været med til at dominere det musikalske billede, de gode anmeldelser og selv radiolisterne med adskillige succesfulde projekter i Madness 4 Real, Bikstok Røgsystem, Balstyrko, diverse soundtracks til Jonathan Spang-teaterstykker og selvfølgelig kultlegenderne Malk de Koijn.

Alt dette er sket over en årrække på 20 år, under hvilken Lasse Bavnsgaard blevet en institution i dansk musik; både når det kommer til hans popularitet såvel som til hans nytænkning og poesi. Dette er min hyldest til Blæs Bukki.

Leave a Reply