Nyheder

Playliste: Varm vinter

Hænger du lidt med mulen, og synes du, at mørket trænger sig på, så er der hjælp at hente i denne playliste. Her får du serveret toner, der varmer dine rødlige kinder, og rytmer, der rykker i dine forfrosne hænder. En herlig vaccine mod vinterens deprimerende natur.

Årstider kommer og går i et helt naturligt tempo. Alle mennesker har deres favorit, og alle har deres minder at væve omkring kalenderen. Lige fra duften af påskeliljer i foråret over sommerens hvide solstråler på ens krop og efterårets hvirvlende bladstorme i røde nuancer til vinterens mørke og stearinlys.

Vinteren er om noget en meningsdeler. Nogle hader den for dens mørke og kulde. Ja, nogle bliver ligefrem depressive. På den anden side af snebanken har vi tilhængerne, som synes, at vinteren er den bedste tid på året, som indkapsler alt det vigtige i livet: kærlighed, omsorg, medmenneskelighed, hygge, familie og fest. Her er julen bare festen over alle fester, og efter den kommer den ‘voksne’ fest, nytårsaften, hvor vi fejrer et år, der er gået, og et nyt års kommen. Bedre kan det ikke blive, mener vinterbørnene.

Denne liste er dog primært dedikeret til de halvdepressive, surmulende, vrisne og irriterede mennesker, der ser vinteren som et uundgåeligt antiklimaks oven på et ellers perfekt år. Dem, der har brug for noget at varme sig ved og savner at bade i solens plamager af lys. Selvfølgelig må de, der elsker vinteren, også lytte, men målgruppen er de fortabte sommerbørn, der holder af lys, leg, varme og vår. Jeg vil ønske alle en god varm vinter!

Leave a Reply