Nyheder

Ny single og video fra Magnolia Shoals

Skrevet af Klaus Thodsen

Københavnske Magnolia Shoals slipper ny live-video. Se den her.

Det nu København-bosatte Thy-band Magnolia Shoals, hvis debut-ep fik roser her på siden for snart et år siden, udkom i september med singlen “Looking for Love in Mengele”, som en forsmag på deres kommende debutalbum, der forventes at udkomme i 2013.

Det er ikke bare under de hjemlige himmelstrøg, Magnolia Shoals har gjort opmærksom på sig selv. Tidligere på året indgik bandet en aftale med det spanske label Tsunami Music, der i forvejen repræsenterer mange lokale og internationale acts. Samtidig indledte bandet en aftale med selskabets booking-partner Grocdog Booking, hvilket udgør fundamentet for Magnolia Shoals udbredelse i både Spanien og Portugal.

Sammen med singlen har Magnolia Shoals offentliggjort en live-video til “Looking for Love in Mengele”, optaget på jazzbaren Kind of Blue på Nørrebro i København.

4 kommentarer

Leave a Reply