Nyheder

Out In The North præsenterer livesession med ep-aktuelle Mathilde Savery

Skrevet af Troels Sørensen

I anledningen af, at danske Mathilde Savery snart er aktuel med ep’en Where Are You Tonight, har det nystartede projekt Out In The North offentliggjort en livesession med den karismatiske singer/songwriter fra en kold Amager Strandpark

I anledningen af, at danske Mathilde Savery snart er aktuel med ep’en Where Are You Tonight, har det relativt nyopstartede projekt Out In The North offentliggjort en livesession med den karismatiske singer/songwriter, hvori Savery optræder med det nye nummer “Everbody’s Staring”. Dette forgår i en sneklædt Amager Strandpark, hvor denne session må kandidere til en af de koldeste, der er blevet fremført i nyere tid. Tag et lyt ovenfor.

Out In The North er et nyt projekt, som hver torsdag offentliggører en ny livesession med aktuelle skandinaviske upcoming-navne. I morgen kan du lytte til Maria Timm, mens du allerede kan nyde fremførelser med blandt andre Before The Show, Green Pitch, Autumn Birds og Travelling Tribes. Alt dette kan du tjekke ud på Out In The Norths hjemmeside.

Det er ikke kun i København, at Out In The North optager livesessions. Autumn Birds fremfører hjemmelavede toner i Odense, mens Travellig Tribes udfolder sig i Mindeparken i Aarhus.

Leave a Reply