Nyheder

Nye toner fra Mount Kimbie

Skrevet af Troels Sørensen

Post-dubstep-duoen Mount Kimbie udgiver deres andet album i slutningen af maj. Lyt til det nye nummer “Made to Stray”.

Kai Campos og Dom Marker, som udgør post-dubstep-duoen Mount Kimbie, meddeler på deres Facebook-side, at et nyt album er på vej. Endvidere præsenterer de os for nye toner fra det endnu unavngivne album. Øverst i indlægget her kan du lytte til nummeret “Made to Stray”, som endnu indeholder de typiske Mount Kimbie-samples og synthflader, som vi blandt andet stiftede bekendtskab med på deres gennembrudsalbum Crooks & Lovers fra 2010.

De to briter er hemmelighedsfulde omkring pladens titel og udgivelsesdato, men de har dog afsløret, at udgivelsen sker engang i slutningen af maj. Albummet bliver udgivet via det prominente elektroniske pladeselskab Warp (Aphex Twin, Flying Lotus, Rustie).

Leave a Reply