Nyheder

Spillemændene slipper ny single

Spillemændene udgiver deres debutalbum d. 30. september i år. I den anledning har de netop offentliggjort pladens førstesingle “Bah Buh”, som du kan både høre og se her.

De seks københavnske gutter og godtfolk i Spillemændene har i dag offentliggjort deres første single fra det kommende debutalbum, der får navnet Nationalsange og udkommer på Playground d. 30. september 2013. Nummeret hedder ”Bah Buh” og bliver akkompagneret af en dragende og passende småuhyggelig sort/hvid video, som Nicoline Skotte har stået for.

Her på siden tog vi godt imod Spillemændenes første ep Spillemandsbogen (2012), som Jens Blendstrup i sin anmeldelse af skiven kaldte både ”superinteressant” og ”uforudsigelig” og gav 5 U’er med på vejen. Var man enig med Undertoner i den udlægning, varsler den nye single godt nyt. Her kan man nemlig svælge i forsanger Nicolai Elsbergs imponerende dybe, messende vokal, mens man forsøger at få hold på den satirisk bidende tekst om vores samfund og tid, hvor ”folk snakker vor’s smukke sprog tvungent” og ”dine indre organer bliver fragtet frem og tilbage i brandbiler”. Tilmed tilsat lidt pænt pigekor til støtte på vers og omkvæd. Værs’go, Hr. og Fru Danmark!

 

Leave a Reply