Nyheder

Vågn op til WhoMadeWho på mandag

WhoMadeWho udgiver ny single "The Morning" den 25. november via iPhone-app
Skrevet af Camilla Zuleger

Electropopperne i WhoMadeWho udgiver ny single, “The Morning”, den 25. november via en iPhone-app, der sørger for at få sig ud af fjerene.

WhoMadeWho udgiver ny single "The Morning" den 25. november via iPhone-app

WhoMadeWho udgiver ny single “The Morning” den 25. november via en iPhone-app

WhoMadeWho, der opnåede stor europæisk og international anerkendelse med deres seneste album Brighter fra 2012, rører på sig igen med en ny single, der udkommer på mandag den 25. november.

Singlen bliver sendt på gaden som en morgenvækning til fans og andre interesserede sjæle klokken 7 om morgenen, uanset hvor du befinder dig i verden. For at dette skal kunne lade sig gøre i både Danmark, Dubai og Djibuti, har WhoMadeWho fået lavet en iPhone-app. Denne app vil sætte din alarm til klokken 7 i din egen tidszone og vække dig med singlen “The Morning”.

I samme forbindelse har bandet opfordret til, at man tager et billede eller skyder en lille video af, hvordan man ser ud om morgenen, og bruger hashtagget #wmwmorning. Du kan downloade app’en her, og så er der vist også garanti for, at dén mandag morgen starter lidt bedre end de fleste.

 

Leave a Reply