Nyheder

Undertoner får nye redaktører

Nye hænder svinger nu pisken over redaktionsgangene. I dag får Undertoner to nye chefredaktører.

Fra i dag svinger nye hænder pisken over Undertoners redaktionsgange.

Fra i dag svinger nye hænder pisken over Undertoners redaktionsgange.

Godt og vel tre år er gået, siden undertegnede overtog chefredaktørposten på Undertoner fra Kim Elgaard Andersen og Christian Klauber, og nu er det igen tid til en udskiftning på det virtuelle redaktørkontor.

Og denne gang skal der igen være plads til to skriveborde. Fra i dag deles et redaktørpar endnu en gang om tjansen som overhoved for Undertoner. Det drejer sig om Bitten Kjærgaard og Alex Nørregaard, der begge gennem længere tid har bidraget til Undertoner med skarpe og inspirerede tekster. Begge har de en række tidligere og nuværende afsæt i musikbranchen – Bitten som redaktør hos Roskilde Festival og ansat hos et pladeselskab, og Alex blandt andet gennem musikprogrammer i Universitetsradioen.

Det er med andre ord med ophøjet ro, at jeg giver teten videre til nye hænder. Jeg håber, I vil tage godt imod dem og følge med, når de fremover sætter deres eget præg på Undertoner.

Leave a Reply