Konkurrencer

Vind plader og koncertbilletter med Thee Attacks

Foto: Søren Solkjær
Skrevet af Redaktionen

Meget har vi udloddet i tidens løb, men beskidte lagener alligevel? Ikke desto mindre er det, hvad vi kan tilbyde dig i form af Thee Attacks nye album, Dirty Sheets, som vi gavmildt supplerer med koncertbilletter for to til en valgfri dansk koncert. Klik ind og deltag i konkurrencen.

Foto: Søren Solkjær

Ugens konkurrence nr. to tager ligesom etteren sit udgangspunkt i det nordjyske. Thee Attacks er oprindeligt fra Aalborg, men er de sidste to år rykket langt ud over regionens og landets grænser med deres mod-inspirerede garagemusik.

Nu er de klar med en ny plade, Dirty Sheets, og en tour, der bringer dem ud i snart sagt hver en krog af Danmark. Garagerocken er skubbet i baggrunden, og musikken, der efter coveret at dømme kommer helt nede fra mellemgulvet, har en mere klassisk og efter rygterne at dømme sexet lyd, der blander punkrock, glam, heavy, rock og blues. Hør den nye single “So Cold” her.

Du kan være en af de heldige tre vindere, der får denne frækkert af en plade samt to billetter til et af bandets danske show, hvis du svarer rigtigt på Undertoners komplicerede og hjernevridende (nærmest overhovedet ikke Google-bare) konkurrencespørgsmål.

Tjek bunden af siden for at se, hvor bandet spiller. Husk at sende dit svar i konkurrencen senest 9. september, og husk at skrive i adressefeltet, hvilken koncert du gerne vil have billetter til.

Se koncertlisten her:
13/9: Posten, Odense
14/9: Studenterhuset, Aalborg
29/9: Loppen, København
9/11:   Muzikhuset, Rønne
10/11: Forbrændingen, Albertslund
15/11: Tobakken, Esbjerg
16/11: Von Hatten, Randers
17/11: Kulisselageret, Horsens
23/11: Radar, Aarhus
24/11: Sønderborghus, Sønderborg
30/11: Paraplyen, Vejle
1/12: Tobaksgaarden, Assens

Vinderne er fundet.

Leave a Reply