Konkurrencer

Lynkonkurrence: Kom til koncert med David Bazan i Pumpehuset

Skrevet af Redaktionen

Indierockens svar på løvernes konge, David Bazan, spiller i Pumpehuset nu på søndag. Quiz, vind, og vær med til at opleve Bazans mørke sange fra både solokarrieren og tiden med Pedro the Lion. Det sker lige her.

David Bazan, der tidligere lod sine brøl høre i rockbandet Pedro the Lion, gæster på søndag den 10. februar Pumpehuset. Her spiller han både sine egne numre og åbner op for hele Pedro the Lions bagkatalog. Undertoner er så heldige at have fået fat i to gange to billetter til koncerten, så du kan med lidt held slæbe en ven m/k med til Bazans bekendelser.

Og bekende, det gør Bazan. Der bliver hverken lagt fingre imellem på det kristne materiale fra Pedro the Lion-perioden eller på det nye solomateriales udforskning af, hvad der sker, når man mister troen. At lytte til Bazans tekster er på Undertoner blevet omtalt som muligheden for at »gennemleve en grum og ubarmhjertig verden med synsvinklen rettet mod alle skyggesiderne samt menneskets fordærvede væremåde.«

Vil du gerne have genopfrisket eller startet dit kendskab til Bazan og Pedro the Lion, er konceptalbummet Winners Never Quit et godt sted at starte. Det fik 4,5 U’er af Undertoner, da det udkom i 2002, for historien om »en politikers vej til succes, den efterfølgende korruption, tilmed et hustrumord før den endelige genløsning.«

Med som opvarmning er belgiske Marco Z, som i 2012 udgav debutalbummet The Ordinary Life of Marco Z.

Er du klar på en omgang nærgående rock, så er det nu, du skal flekse musemusklen, ramme det rigtige svar og håbe på, at dit navn bliver trukket op af internettets dybe hat. Husk at klikke senest 7. februar.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply