Konkurrencer

Vind signerede The Floor Is Made of Lava-plader og koncertbilletter til Vega

Skrevet af Redaktionen

The Floor Is Made of Lava. Det kan lyde som en foruroligende boligannonce, men samtidig også som et afsæt for en god rockoplevelse. Og lur os, om det ikke er, hvad vi har i tombolaen denne gang. Ikke nok med at du kan høre bandet på Vega, de sender også en signeret plade med hjem til de heldige vindere.

Nok sang Electric Six, at der var ild i diskoteket, men det er ingenting mod Vega lørdag den 27. oktober, hvor The Floor Is Made of Lava. Far-joke til side – du kan komme med til rockbandets koncert i VEGA og tage et signeret eksemplar af den nye plade, Kids & Drunks, med hjem. Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet nederst på siden, så er du med i konkurrencen om 2 x 2 billetter og 2 signerede albums.

Undertoner fangede sidst bandet live på Roskilde Festival i 2010. Her kunne der »ikke sættes en finger på Kippenbergers hæst bjæffende stemme, og bandets über-energiske optræden levede op til, hvad man kunne forvente sig af et rockband med fuld fart frem og uden intentioner om at revolutionere genren.« De vestjyske rockspader hev, både her og i anmeldelsen af pladen Howl at the Moon fra samme år, fire U’er hjem. På Vega får de selskab af stonerrockpigerne fra Baby in Vain.

Øverst i indlægget kan du høre singlen “Lost in the Woods” fra det nye album Kids & Drunks. Du klarer dig forhåbentligt bedre, end titlen indikerer, for nu gælder det om at kunne se skoven for bare træer. Svaret på spørgsmålet skal falde senest 23. oktober.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply