Koncerter

Foto-reportage: Crystal Antlers + The Good The Bad, 11.08.09, Lille Vega, København

Skrevet af Camilla Grausen

Tirsdag aften spillede Crystal Antlers og danske The Good The Bad i det københavnske. Undertoner bringer her en foto-reportage fra aftenes sveddryppende garagerockbrag.

Fotos: Kasper Troels Nørregaard, www.comeondieyoung.dk

Støj- og garagerock-leverandørerne Crystal Antlers lagde tirsdag aften vejen forbi København, hvor de gav den gas på scenen i Lille Vega. Undertoner kan desværre ikke bringe en anmeldelse af koncerten, men vores trofaste fotograf var på pletten og fik foreviget stemningsbilleder af kvintetten, der i februar måned henrykkede Undertoners anmelder ved deres koncert på Loppen. Siden da har bandet udgivet deres første fuldlængde-album, Tentacles, der ligeledes har fået store roser med på vejen. Se her hvorfor Undertoner kalder Tentacles et »historisk album«.

Vi bringer her også billeder af aftenens ene opvarmningsband, The Good The Bad, der består af Manoj Ramdas (The Raveonettes, SPEkTR), Johan Lei Gellett (Henrik Hall, Kira and the Kindred Spirits) og Adam Olsson (The Setting Son, The Aim).

Skriv et svar