Koncerter

Foto-reportage: Crystal Antlers + The Good The Bad, 11.08.09, Lille Vega, København

Skrevet af Camilla Grausen

Tirsdag aften spillede Crystal Antlers og danske The Good The Bad i det københavnske. Undertoner bringer her en foto-reportage fra aftenes sveddryppende garagerockbrag.

Fotos: Kasper Troels Nørregaard, www.comeondieyoung.dk

Støj- og garagerock-leverandørerne Crystal Antlers lagde tirsdag aften vejen forbi København, hvor de gav den gas på scenen i Lille Vega. Undertoner kan desværre ikke bringe en anmeldelse af koncerten, men vores trofaste fotograf var på pletten og fik foreviget stemningsbilleder af kvintetten, der i februar måned henrykkede Undertoners anmelder ved deres koncert på Loppen. Siden da har bandet udgivet deres første fuldlængde-album, Tentacles, der ligeledes har fået store roser med på vejen. Se her hvorfor Undertoner kalder Tentacles et »historisk album«.

Vi bringer her også billeder af aftenens ene opvarmningsband, The Good The Bad, der består af Manoj Ramdas (The Raveonettes, SPEkTR), Johan Lei Gellett (Henrik Hall, Kira and the Kindred Spirits) og Adam Olsson (The Setting Son, The Aim).

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar