Nyheder

Under Byen på Teater Grob

Skrevet af Camilla Grausen

Til november giver Under Byen tre eksklusive koncerter på Teater Grob i København. Det sker i forbindelse med CPH:DOX.

Under Byen live på Jazzhouse i 2010. Foto: Sara Jeffries

Det er næsten et år siden, Under Byen sidst gav koncert, men til november giver det aarhusianske orkester tre eksklusive koncerter i intime rammer på Teater Grob på Nørrebro. Det sker søndag den 13. november, mandag den 14. november og tirsdag den 15. november.

Koncerterne finder sted i forbindelse med årets CPH:DOX, Københavns internationale dokumentarfilmfestival, der laver en koncertrække under titlen ‘AUDIO:VISUALS’. Her vil Under Byen skabe billeder til koncerterne, der vil indgå i sammenhæng med orkestrets musik – på hvilken måde, det vil ske, må vi vente til november for at se og høre.

Sidst Undertoner var til koncert med Under Byen var, da de sidste år turnerede med deres seneste album, Alt er tabt. Koncerten foregik på Jazzhouse, og Undertoners Anna Møller kvitterede med 5 U’er for en stærk og sanselig koncertoplevelse.

Forsalget til koncerterne på Teater Grob starter på torsdag. Billetter købes via billetlugen.dk og Fona.

Om skribenten

Camilla Grausen

Koncertredaktør og skribent
camilla@undertoner.dk
 

Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner siden 2003, hvor jeg anmelder og skriver nyheder, men er især aktiv som koncertredaktør siden 2007 og står for alt, hvad der vedrører koncertanmeldelser. Jeg er derudover cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar