Nyheder

Under Byen på Teater Grob

Skrevet af Camilla Grausen

Til november giver Under Byen tre eksklusive koncerter på Teater Grob i København. Det sker i forbindelse med CPH:DOX.

Under Byen live på Jazzhouse i 2010. Foto: Sara Jeffries

Det er næsten et år siden, Under Byen sidst gav koncert, men til november giver det aarhusianske orkester tre eksklusive koncerter i intime rammer på Teater Grob på Nørrebro. Det sker søndag den 13. november, mandag den 14. november og tirsdag den 15. november.

Koncerterne finder sted i forbindelse med årets CPH:DOX, Københavns internationale dokumentarfilmfestival, der laver en koncertrække under titlen ‘AUDIO:VISUALS’. Her vil Under Byen skabe billeder til koncerterne, der vil indgå i sammenhæng med orkestrets musik – på hvilken måde, det vil ske, må vi vente til november for at se og høre.

Sidst Undertoner var til koncert med Under Byen var, da de sidste år turnerede med deres seneste album, Alt er tabt. Koncerten foregik på Jazzhouse, og Undertoners Anna Møller kvitterede med 5 U’er for en stærk og sanselig koncertoplevelse.

Forsalget til koncerterne på Teater Grob starter på torsdag. Billetter købes via billetlugen.dk og Fona.

Leave a Reply