Nyheder

Frost Festival 2013 afslører det endelige program

Nils Frahm gæster Frost Festival 2013
Skrevet af Durita Dybczak

Frost Festival har offentliggjort de sidste navne til årets festival, som løber af stablen for tredje år i træk den 8. februar til den 2. marts.

Nils Frahm gæster Frost Festival 2013

Den 8. februar til den 2. marts løber Frost Festival 2013 af stablen for tredje år i træk, og nu ligger det endelige program klart.

Vi kunne kort før jul fortælle, at de amerikanske Foxygen blandt andet lægger vejen forbi Bremen den 9. februar, og nu har arrangørerne tilføjet de sidste navne. Gengangeren fra Frost Festival 2012, den tyske superpianist Nils Frahm, får denne gang besøg på scenen af Mikael Simpson i eksklusive omgivelser i Louisianas koncertsal. Efterklang har valgt den svenske Anna von Hausswolff som support til deres koncert i Store Vega den 17. februar, og amerikanske Ducktails har udpeget danske Max Gaia, som er et Girlseeker-sideprojekt, som support til deres koncert på Stengade den 22. februar.Programmet er således spækket med spændende navne fra ind- og udland, og koncerterne bliver afviklet i mindst lige så spændende omgivelser, som eksempelvis Peter Sommers koncert i en hemmelig parkeringskælder under Hotel Danmark i Indre By.

Det endelige lineup:
FROST On Ice feat. WhoMadeWho DJ-set
Egyptian Hip Hop
Lars and the Hands of Light
Bon Homme
Nils Frahm feat. Mikael Simpson
I’m a Kombo – The Social Act
Elektro Guzzi
Rangleklods in the Dark (udsolgt)
Foxygen
Peter Sommer
Speaker Bite Me + Broken Twin
Jacob Bellens (solo) + Schultz and Forever (udsolgt)
Ducktails + Max Gaia
Martin Ryum
Dan Deacon + Thulebasen
Colin Stetson + Synd Og Skam
CTM + The Late Great Fitzcarraldos
Mariam The Believer + Cancer
Efterklang + We Like We (udsolgt)
Efterklang + Anna von Hausswolff
Modeselektor

Om skribenten

Durita Dybczak

Biografi:
Jeg er opvokset i et hjem, hvor der blev spillet alt fra Kim Larsen og Simon & Garfunkel til Procol Harum, Dire Straits, Uriah Heep og Pink Floyd. Min tidlige ungdom var præget af blandt andre Roxette, boyband/girlband bølgen og senere hen tuderock-giganterne Coldplay samt Saybia og Mew, som jeg som teenager kastede min fascination på. Siden dengang har min musiksmag udviklet sig i mange retninger, og jeg nyder at høre musik i mange forskellige genrer: folkrock, singer/songwriter, electropop, indiepop, rap og meget andet. Jeg styrer dog helst udenom metal, klassisk, techno og trance.

Fem favoritalbums:
Susanne Sundfør: The Brothel
Django Django: St.
Antony & The Johnsons: I Am A Bird Now
I Got You On Tape: Spinning for the Cause
Malk de Koijn: Sneglzilla

Skriv et svar