Nyheder

Beck besøger de nordiske lande

Endelig er der mulighed for at opleve Beck live, når han besøger festivaler i Danmark, Norge, Sverige og Finland til sommer.

BeckTil sommer er det ni år siden, amerikanske Beck sidst besøgte vores yndige land, med en koncert i Tivolis Koncertsal og på Smukfest. Nu har Smukfest kunnet offentliggøre, at Hr. Hansen, der ifølge vores skribenter udgav 2015’s fjerde bedste internationale album, vender tilbage til Bøgeskoven.

Dette er dog ikke den eneste mulighed for at opleve musikkamæleonen i vores nærområde til sommer, så hvis man ikke er til sprutspande, DJ Tiësto eller fællessang med Kim Larsen, kunne man også overveje følgende alternative muligheder:

Øya Festival, Oslo (Norge)
Dato: 11-15. august
Pris: 2.534 NOK
Andre artister: Belle and Sebastian, The War on Drugs, Caribou, Florence + the Machine, Flying Lotus.

Way Out West, Göteborg (Sverige)
Dato: 13-15. august
Pris: 1.940 SEK
Andre artister: Patti Smith, Belle and Sebastian, Foxygen, The War on Drugs, Florence + the Machine.

Flow Festival, Helsinki (Finland)
Dato: 14-16. august
Pris: 159 € (kun i januar)
Andre artister: alt-J, Major Lazer, Todd Terje, Belle and Sebastian, The War on Drugs, Florence + the Machine

Om skribenten

Perry MacLeod Jensen

Biografi: Jeg har været popmusiker, tonemester, booker, bartender, sågar lysmand en enkelt aften på Templet og journalist. Jeg har skrevet om musik siden jeg ville øve mig til danskeksamen i 2. hf. Det var i 2011. Nu studerer journalistik og performance design på RUC. Har siddet et år som kulturjournalist og international reporter på Politiken, jeg har også lavet radiodokumentar for P1, og jeg har nyset Jarl Friis Mikkelsen ind i øret, da han fortalte om dengang, han skrev 'Re-Sepp-Ten'.
Fem favoritalbums:
David Bowie: Low
My Bloody Valentine: Loveless
PJ Harvey: Let England Shake
Spleen United: School of Euphoria
Yo La Tengo: And Then Nothing Turned Itself Inside-Out

Skriv et svar

boeger