Nyheder

Beck besøger de nordiske lande

Endelig er der mulighed for at opleve Beck live, når han besøger festivaler i Danmark, Norge, Sverige og Finland til sommer.

BeckTil sommer er det ni år siden, amerikanske Beck sidst besøgte vores yndige land, med en koncert i Tivolis Koncertsal og på Smukfest. Nu har Smukfest kunnet offentliggøre, at Hr. Hansen, der ifølge vores skribenter udgav 2015’s fjerde bedste internationale album, vender tilbage til Bøgeskoven.

Dette er dog ikke den eneste mulighed for at opleve musikkamæleonen i vores nærområde til sommer, så hvis man ikke er til sprutspande, DJ Tiësto eller fællessang med Kim Larsen, kunne man også overveje følgende alternative muligheder:

Øya Festival, Oslo (Norge)
Dato: 11-15. august
Pris: 2.534 NOK
Andre artister: Belle and Sebastian, The War on Drugs, Caribou, Florence + the Machine, Flying Lotus.

Way Out West, Göteborg (Sverige)
Dato: 13-15. august
Pris: 1.940 SEK
Andre artister: Patti Smith, Belle and Sebastian, Foxygen, The War on Drugs, Florence + the Machine.

Flow Festival, Helsinki (Finland)
Dato: 14-16. august
Pris: 159 € (kun i januar)
Andre artister: alt-J, Major Lazer, Todd Terje, Belle and Sebastian, The War on Drugs, Florence + the Machine

Om skribenten

Perry MacLeod Jensen

Biografi: Musik har altid været en del af mig. Helt tilbage i 1. klasse sendte mine forældre mig til musikalsk legestue, og sidenhen har jeg altid spillet på et eller andet instrument. Da jeg gik på efterskole, blev jeg ramt af Becks vanvidsmix af hiphop, techno, støjrock, funk, blues, folk & metal, og siden da har Beck været en musikalsk vejleder for mig. Han førte mig over mod MGMT, som jeg selvfølgelig skulle se spille i Amager Bio. Den koncert førte min opmærksomhed mod 'the loudest band in New York', A Place to Bury Strangers, der spillede opvarmning, og så var det helt naturligt at efterfølgende kaste min kærlighed på My Bloody Valentine og Sonic Youth.
Fem favoritalbums:
Beck: The Information
My Bloody Valentine: Loveless
David Bowie: Low
PJ Harvey: Let England Shake
Yo La Tengo: And Then Nothing Turned Itself Inside-Out

Skriv et svar