Nyheder

Hemmelighedsfuld Beck offentliggør muligvis nyt album

Et nyt, energisk album lader til at være lige på trapperne fra festivalaktuelle Beck Hansen.

11143693_10153425353431532_1383172591745167237_oEfter seks års albumpause leverede Beck et vaskeægte comeback sidste år med det mesterlige album Morning Phase, der indbragte ham en Grammy for årets bedste album og en hæderlig placering på vores årsliste.

Nu ser det ud til, at Beck allerede er klar med et nyt album. På amerikanerens hjemmeside bliver man præsenteret for, hvad der umiskendeligt ligner coveret til et nyt album med titlen Dreams. Beck har omtalt albummet ved flere lejligheder, og det skulle være »a lot more up, and energetic, and melodic« og minde om klassikeren Odelay (1996). Endvidere går der på internettet rygter om, at Pharrell Williams og Pink hjælper Beck på Dreams. Man skal altså ikke forvente en regulær opfølger til sidste års populære Morning Phase, men snarere at Beck (som altid) skifter ham.

Hvornår det nye Beck-album udkommer, kan kun tiden vise, men man kunne håbe på, at han spiller en håndfuld smagsprøver fra det nye album, når han gæster den udsolgte Smukfest i Skanderborg den 8. august og Way Out West i Göteborg mellem den 13. og 15. august.

Om skribenten

Perry MacLeod Jensen

Biografi:Skriver om støjrock, spirituel jazz, minimalisme og synthpop. Leder efter historierne bag musikken, og kræver at musikere har noget på hjerte, når de stiller sig op på en scene. Har været kulturjournalist og international reporter på Politiken, lavet radiodokumentar for P1 og nyset Jarl Friis Mikkelsen ind i øret.
Fem favoritalbums:
Atlas Sound: Logos
John Cale: Fear
PJ Harvey: Let England Shake
Spleen United: School of Euphoria
Yo La Tengo: And Then Nothing Turned Itself Inside-Out

Skriv et svar