Nyheder

Hemmelighedsfuld Beck offentliggør muligvis nyt album

Et nyt, energisk album lader til at være lige på trapperne fra festivalaktuelle Beck Hansen.

11143693_10153425353431532_1383172591745167237_oEfter seks års albumpause leverede Beck et vaskeægte comeback sidste år med det mesterlige album Morning Phase, der indbragte ham en Grammy for årets bedste album og en hæderlig placering på vores årsliste.

Nu ser det ud til, at Beck allerede er klar med et nyt album. På amerikanerens hjemmeside bliver man præsenteret for, hvad der umiskendeligt ligner coveret til et nyt album med titlen Dreams. Beck har omtalt albummet ved flere lejligheder, og det skulle være »a lot more up, and energetic, and melodic« og minde om klassikeren Odelay (1996). Endvidere går der på internettet rygter om, at Pharrell Williams og Pink hjælper Beck på Dreams. Man skal altså ikke forvente en regulær opfølger til sidste års populære Morning Phase, men snarere at Beck (som altid) skifter ham.

Hvornår det nye Beck-album udkommer, kan kun tiden vise, men man kunne håbe på, at han spiller en håndfuld smagsprøver fra det nye album, når han gæster den udsolgte Smukfest i Skanderborg den 8. august og Way Out West i Göteborg mellem den 13. og 15. august.

Om skribenten

Perry MacLeod Jensen

Biografi: Musik har altid været en del af mig. Helt tilbage i 1. klasse sendte mine forældre mig til musikalsk legestue, og sidenhen har jeg altid spillet på et eller andet instrument. Da jeg gik på efterskole, blev jeg ramt af Becks vanvidsmix af hiphop, techno, støjrock, funk, blues, folk & metal, og siden da har Beck været en musikalsk vejleder for mig. Han førte mig over mod MGMT, som jeg selvfølgelig skulle se spille i Amager Bio. Den koncert førte min opmærksomhed mod 'the loudest band in New York', A Place to Bury Strangers, der spillede opvarmning, og så var det helt naturligt at efterfølgende kaste min kærlighed på My Bloody Valentine og Sonic Youth.
Fem favoritalbums:
Beck: The Information
My Bloody Valentine: Loveless
David Bowie: Low
PJ Harvey: Let England Shake
Yo La Tengo: And Then Nothing Turned Itself Inside-Out

Skriv et svar