Artikler Koncerter

Fotoreportage: Baby in Vain, 29.04.16, Radar, Spot Festival, Aarhus

Skrevet af Camilla Grausen

Sådan så det ud, da grungerocktrioen Baby in Vain indtog Radar i blåt lys under årets Spot Festival.

De tre medlemmer i det EP-aktuelle danske grungeband Baby in Vain er nogle populære damer. Da de fredag aften kl. 23 skulle gå på scenen på Spot Festival, var der lang kø uden for spillestedet Radar, som havde sagt stop for flere publikummer. Undertoners anmelder var en af de uheldige, der ikke fik en plads på Radar for at høre Baby in Vain, men heldigvis var vores fotograf Morten Lau-Nielsen til stede og forevigede trioens koncert.

Så må vi prøve at fange Baby in Vain, når de spiller i Vega i København den 25. maj eller på Tinderbox i Odense den 24. juni 2016. Bandets beskidte smadderrock gjorde i hvert fald lykke, da de gæstede NorthSide Festival i 2014.

Fotos: Morten Lau-Nielsen

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar