Nyheder

EP på vej fra Magnolia Electric Co.


Jason Molina er frontmand i Magnolia Electric Co.

Det amerikanske band Magnolia Electric Co., der jo tidligere var kendt under navnet Songs: Ohia, fejrer det nye navn ved at komme med hele tre udgivelser i 2005. Indtil nu har året budt på fuldlængden What Comes After the Blues og livealbummet Trails & Errors, men Jason Molina og co. er altså ikke færdige endnu.

Den 11. oktober kommer EP´en Hard To Love A Man, som blandt andet indeholder tre helt nye sange, samt et cover af Warren Zevons Werewolves of London. Bandet tager snart på en tour rundt i USA, men her i Danmark har vi jo allerede haft glæde af dem, da de besøgte Kolding tilbage i juli måned.

Her er tracklisten til Hard To Love A Man:

1. Hard to Love a Man
2. Bowery
3. Doing Something Wrong
4. 31 Seasons in the Minor Leagues
5. Werewolves of London

Undertoners anmeldelse af What Comes After the Blues

Undertoners anmeldelse af Trails & Errors

Leave a Reply