Nyheder

DJ-legende spiller lørdag på Vega

Det er svært at tale om hiphoppens historie uden at nævne Joseph Saddler fra Barbados.

Han er dog bedre kendt under sit DJ-navn Grandmaster Flash, og sammen med sin gruppe The Furious Five var han en af de mest markante personligheder, da hiphoppen voksede frem i New York i slutningen af 70’erne og starten af 80’erne.

Stormesteren var banebrydende med hensyn til at opfinde scratch-teknikker og skabte dermed fremtiden for samtlige af sine DJ-efterfølgere. Men det ligger årtier tilbage, og det er efterhånden ved at være en hel del år siden, at Grandmaster Flash har udgivet ny musik på egen hånd.

Til gengæld er han efter sigende stadig i glimrende form, når det gælder om at styre de to fladhjul af stål. Og det demonstrerer han med et DJ-set på lørdag d. 3. december på Vega i København. Arrangementet starter kl. 22.30.

Leave a Reply