Nyheder

Nyt album på vej fra Earth

Skrevet af Cæcilie Jessen

Drone-trioen Earth er på trapperne med et nyt album, hvor de har fået lidt hjælp.

Drone-trioen Earth er på trapperne med et nyt album, hvor de har fået lidt hjælp.

Earth har færdiggjort materialet til deres trettende album, som de har valgt at navngive The Bee Made Honey in the Lion’s Skull. Ifølge Prefix udgives pladen i februar på Southern Lord, der også har stået for de to sidste udgivelser, dette års Hibernaculum og den meget roste HEX: Or Printing in the Infernal Method fra 2005.

Albummet kommer til at bestå af en blanding af helt nyt materiale plus noget ældre, som er taget ned fra kasseret-hylden til afstøvning.

En ekstra bonus er guitaristen Bill Frisells medvirken på tre af numrene. Jazzguitaristen Frisell har spillet med på utallige plader, herunder flere af David Sylvians og Elvis Costellos, og senest Lucinda Williams West fra i år.

Hvad samarbejdet har mundet ud i, må man altså vente til februar med at høre; der kan man så forhåbentligt glæde sig dobbelt, da Earth i anledning af udgivelsen planlægger en Europa-tour, der måske kunne tænkes at bringe dem til Danmark. Man må i hvert fald krydse fingre.

Leave a Reply