Nyheder

Come genforenes på Tanned Tin Festival

Come genforenes på Tanned Tin Festival

Den spanske festival Tanned Tin praler af at kunne præsentere Comes første optræden i 10 år, når den løber af stablen 12.-16. november i Castellon de la Plana, der ligger syd for Barcelona.

Come var et indie blues-band fra 90’erne, der var karakteriseret ved Thalia Zedeks hærgede stemme, der muligvis havde fået sin klang efter Zedeks år som heroin-junkie. Den anden vigtige person i Come var Chris Brokaw, der også var trommeslager i slowcore-bandet Codeine. Han spiller sjovt nok også til festivalen i en anden konstelllation, nemlig sammen med et par andre gutter, tidligere i Bedhead fra samme 90’er-scene, i deres fælles band The New Year, der lige har udgivet ny plade.

Derudover spiller Beach House, Mount Eerie, Radar Bros. og mange flere.

Leave a Reply