Nyheder

Team Love åbner biblioteket

Turister prøver at stjæle et springvand.

Pladeselskabet Team Love åbner deres bibliotek ganske gratis

Turister prøver at stjæle et springvand.

Turister prøver at stjæle et springvand.

Pladeselskabet Team Love, der styres af Conor Oberst, var et af de første selskaber, der gav et helt album væk gratis. Det var Tilly and the Walls debut Wild Like Children, der udkom helt tilbage i 2004.

Nu tager de næste skridt mod pladebutikkernes fallit, da man nu kan tilmelde sig deres bibliotek, hvor et udbud af deres plader vil være til gratis download i et rotationsprincip. Som de selv skriver, så er det her bibliotek anderledes på den måde, at man ikke behøver at aflevere tingene igen, og hvis man deler dem med sine venner, får man heller ikke en bøde. Så hvis man gerne vil have gratis albums med Jenny Lewis and the Watson Twins, Gruff Rhys og The Felice Brothers, så ved man nu, hvor man skal gå hen.

Leave a Reply