Konkurrencer

Vind deluxe-pakke med Mimas

Skrevet af Redaktionen

Så er der mulighed for at komme til koncert med århusianske Mimas, når de varmer op for amerikanske Caspian, og samtidig få en cd og T-shirt med i puljen. Du skal bare svare på et lille spørgsmål.

MimasDet går godt for århusianske Mimas. Sidste år udgav de deres debut-album, som endda har fået gode anmeldelser i ind- og udland, og i foråret var de på turné i Europa. Nu er de endda allerede i gang med at skrive de sidste sange til opfølgeren, der ifølge bandet skulle være mindre postrock og mere mathrock.

Til september har det danske publikum mulighed for at høre de nye sange, når Mimas varmer op for amerikanske Caspian 18. september i Studenterhuset i Århus og 19. september i Vega i København. I den forbindelse udlodder Undertoner i samarbejde med Mimas en deluxepakke til to heldige vindere bestående af en cd, en T-shirt og en billet til koncerten i enten Århus eller København. Tre andre heldige vindere får en cd.

Vi skal have dit svar senest onsdag den 9. september.

Vinderne er fundet! Tak for din opmærksomhed…

Leave a Reply