Nyheder

Distortion Festival offentliggør program

DistortionI går offentliggjorde Distortion Festival deres fulde program. Af nye spændende tilføjelser kan nævnes Djuna Barnes, Lulu Rouge, Tomas Barfod samt indiepoppigerne fra Giana Factory. Desuden gæster prominente navne såsom Simian Mobile Disco, Justus Köhncke, WhoMadeWho og Spleen United ligeledes årets Distortion Festival. Så er man i festhumør i dagene mellem den 2. og den 6. juni, er der med årets lineup i hvert fald  rig mulighed for at få sig et par gedigne, og anderledes, byture rundt omkring i København.

Festivalen, der fortrinsvis er dedikeret til klubscenen, løb første gang af stablen i 2000 i form af en række undergrundsfester, men i årene mellem 2003 og 2007 udviklede Distortion sig langsomt til en organiseret festival, og i 2008 fik festivalen for alvor sin nutidige form.

Distortion Festival finder, som førnævnt, sted fra den 2. til den 6. juni, og de mange koncerter og klubaftener, finder sted på forskellige locations i København. Det fulde program kan ses på festivalens egen hjemmeside.

Leave a Reply