Nyheder

Albumdetaljer og nyt nummer fra The Raveonettes

The Ravenottes udsender 4. april opfølgeren til forrige års In and Out of Control. Desuden er der en opsamlingsplade med b-sider på trapperne.

Som mange sikkert er klar over, udsender The Raveonettes (alias Sharin Foo og Sune Rose Wagner) opfølgeren til 2009’s In and Out of Control den fjerde april. Pladeselskabet har tidligere meldt ud, at det nye album vil bære titlen Raven in the Grave, mens bandet via Twitter meddelte, at de også barsler med en opsamling af b-sider og rarities af forskellig art. Her foreligger dog endnu ingen udgivelsesdato.

Ikke nok med at den danske duo netop – via Pitchfork – har offentliggjort tracklisten til Raven in the Grave. De har også frigivet det nye nummer “Forget That You’re Young”, der sammen med tracklisten og coveret kan nydes nedenfor:

01 “Recharge & Revolt”
02 “War in Heaven”
03 “Forget That You’re Young” (via Pitchfork)
04 “Apparitions”
05 “Summer Moon”
06 “Let Me on Out”
07 “Ignite”
08 “Evil Seeds”
09 “My Time’s Up”

I 2002 debuterede bandet med ep/album-hybriden Whip It On, der i 2003 fulgtes op af det, der af mange betegnes som den egentlige albumdebut Chain Gang of Love. Siden er det blevet til pladerne Pretty In Black (2005), Lust, Lust, Lust (2007) og senest In And Out of Control.

Efter udgivelsen af det nye album vil duoen bruge foråret på at turnere USA tyndt med shoegazer-bandet Tamaryn. Der foreligger endnu ingen danske datoer. Første officielle single fra albummet bliver “Recharge & Revolt”.

Leave a Reply