Nyheder

Arcade Fire giver koncert i Danmark

Skrevet af Camilla Grausen

Så er der godt nyt til de mange danske Arcade Fire-fans! Det er nemlig i dag blevet offentliggjort, at det canadiske musikerkollektiv omsider kommer til Danmark og giver koncert. Det sker den 27. august i Ballerup Super Arena.

Så er der godt nyt til de mange danske Arcade Fire-fans! Det er nemlig i dag blevet offentliggjort, at det canadiske musikerkollektiv omsider kommer til Danmark og giver koncert. Det sker den 27. august i Ballerup Super Arena.

Blå (kedeldragter) er det nye sort. Arcade Fire fotograferet af Anton Corbijn.

Sidst, de syv Arcade Fire-medlemmer gav koncert her i landet, var i november 2007 i KB Hallen, hvor der var aldeles udsolgt. Denne gang har arrangørerne også skullet finde en stor scene i Storkøbenhavn, der både kunne huse de mange interesserede publikummer og leve op til bandets akustiske krav. Det er lykkedes med Ballerup Super Arena, hvor Arcade Fire giver en af de sidste europæiske koncerter på deres turné med deres succesalbum fra sidste år, The Suburbs.

Albummet vandt en Brit Award for Bedste internationale album 2010 og til manges overraskelse og glæde en amerikansk Grammy for årets album 2010. Her på Undertoner blev The Suburbs ved årsskiftet stemt ind som det fjerdebedste album fra 2010 af Undertoners redaktion.

Forsalget til koncerten starter fredag den 1. april kl. 9 via Billetlugen samt Fona-butikker landet over.

Leave a Reply