Nyheder

Dansk og amerikansk folk til Roskilde Festival

Som altid er onsdag dagen, hvor Roskilde Festival offentliggør nye navne til programmet. Denne uge står offentliggørelsen i den amerikanske folks navn. Således offentliggøres indiefolk-fanebærerne Bright Eyes og danske Cody.

Som altid er onsdag dagen, hvor Roskilde Festival offentliggør nye navne til programmet. Denne uge står offentliggørelsen i den amerikanske folks navn. Således offentliggøres indiefolk-fanebærerne Bright Eyes og danske Cody, som ligesom Bright Eyes’ bandleder Conor Oberst har ærkeamerikansk sangskrivning som udgangspunkt.

Som det også er tilfældet med Cody, så ledes Bright Eyes, hvis seneste plade vi anmeldte for kort tid siden, hovedsageligt af én mand. Denne hedder Conor Oberst, har en let genkendelig røst og et stort talent for at frembringe velskrevne sange på stribe.

Hos Cody er Kasper Kaae i front. Der er for det meste tale om velklingende pophits, sunget med en amerikansk accent, der er så gennemført, at man kan have svært ved at høre Kaaes danske oprindelse. På scenen bæres Cody af et stort band, og blandt andet violiner, lap steel-guitar og banjo indgår i instrumenteringen. I 2009 vakte Codys debutplade Songs stor begejstring her på siden.

Lur med, når Undertoner løbende løfter sløret for, hvem du kan opleve til årets Roskilde Festival, eller spring direkte til kilden her! Fortsat god onsdag!

Leave a Reply