Nyheder

Tyde T holder releaseparty på Stengade

Den 18. marts udkommer rapveteranen Tyde T’s solodebut I skal alle sammen få kærligheden at føle. I den anledning afholdes samme dag et releaseparty på Stengade

Cover til det kommende album fra Tyde T, I skal alle sammen få kærligheden at føle.

Den 18. marts udkommer rapveteranen Tyde T’s solodebut I skal alle sammen få kærligheden at føle. I den anledning afholdes samme dag et releaseparty på Stengade, der også byder på koncerter med undergrundsfavoritterne Khal Allan og Paulo & DJ Cars10.

Tyde T er bedst kendt for sine gæstevers på Hvid Sjokolades plader og sit medlemskab af gruppen Klart Dér, som ud over Tyde bestod af Kenneth Kold, DJ Pladespiller og Hvid Sjokolades DJ Nage. Inden gruppen i slutningen af deres levetid udgav ep’en Born 2 Rock og langspilleren Elektriske fyrfadslys (begge fra 2000), havde de allerede spillet land og rige tyndt og medvirket på et hav af albums og compilations (heriblandt to af de vigtigste for dansk hiphop, De grimme ællinger og Rap-O-Mania).

I 2009 vendte Tyde T så tilbage til scenen med den selvfinansierede ep Lysets Engel. Siden har han medvirket på materiale fra den svenske rapper Critical og er også at finde på Per V’s seneste gratismixtape. I skal alle sammen få kærligheden at føle udkommer på det århusianske selskab Idiotsikker Records, som blandt andre også huser Bumsestilen. Som teaser for albummet har Tyde T lavet en video til nummeret ”Don’t Turn Your Back on Love”, der kan ses her.

Pladen indeholder desuden gæsteoptrædener fra en perlerække af notabiliteter fra 90’ernes danske rapscene. Blandt andre kigger folk som Paulo, Onkel Tom fra Hvid Sjokolade, Per Vers og Stilen R Profilen forbi.

Leave a Reply