Nyheder

Alternative koncerter i kirke og metro

Skrevet af Rasmus Damsholt

Strøm Festival er i gang, og i aften betyder det, at der er elektronisk musik i såvel offentlige transportmidler som hellige haller.

Hvis du har lyst til at høre livemusik i aften, så tilbyder Strøm to anderledes koncertmuligheder.

Tag metroen fra Amagerstrand kl. 19 og oplev et fedt line-up bestående af upcomming danske elektroniske artister. Hør bl.a. Beastie Respond, Spelling Bee og Kenton Slash Demon sætte gang i den rullende fest.

Hvis du er mere i humør til en hyggelig aften med god akustik, kan du tage forbi Trinitatis Kirken i indre by. Følgende artister spiller en række stemningsfyldte koncerter med start kl. 20.: Mai Ane Pil, Home Surgery, Stan & Stacy, Akiri og FCAN

Crowdsurf fra Amager til Indre by

Leave a Reply