Nyheder

Hør nyt julenummer fra Hymns From Nineveh

Skrevet af Mattias Smidt

Julemåneden er snart over os. Danske Hymns From Nineveh er klar med et lydspor til højtiden.

21. november skyder Jonas Petersen og Hymns From Nineveh julen i gang med, hvad jeg næsten allerede nu tør spå som årets juleudgivelse. Pladen hedder Endurance in Christmas Time, og den smukke indiepoppede førstesingle, “Anywhere With You”, kan allerede nu høres og købes via iTunes.

Endurance in Christmas Time er ikke blot en opfølger til Hymns From Ninevehs selvbetitlede gennembrudsdebut fra tidligere i år. Det er også opfølgeren til jule-ep’en Uncomplicated Christmassongs, som den talentfulde sangskriver udgav i 2009. Den nye juleplade vil både indeholde genindspilninger derfra samt en række nye julehymner, hvor fokus ikke ligger på bjældeklang og klejner, men derimod på den hårde tid julen kan være for nogen og det budskab, som julen egentlig drejer sig om.

Endurance in Christmas Time kan forudbestilles via iTunes, og Anywhere With You kan høres her.

Leave a Reply