Koncerter

Fotoreportage: Jonathan Johansson + Indians, 10.02.12, Koncertkirken, København

Jonathan Johansson
Skrevet af Camilla Grausen

Fredag under Frost Festivalen indtog svenske Johathan Johansson Koncertkirken til en udsolgt koncert. Inden da gav opvarmnings-navnet Indians deres debutkoncert, og Undertoners fotograf var med til begge dele. Se koncerterne gennem hans linse her.

Den svenske kvalitetspopdreng Jonathan Johansson kom fredag til Frost Festival i København. Her indtog han Koncertkirken på Blågårds Plads til en udsolgt koncert. Johansson har for nylig vundet svensk P3 Guld og har netop udgivet sin nye single “Centrum” – med tilhørende video optaget i København – fra succesalbummet Klagomuren, der udkom sidste år. Fredag var han klar til at overvinde danskernes melankolske pophjerter. Som opvarmning optrådte danske Indians, og det endda for første gang i officiel sammenhæng. Indians’ “Magic Kids” har i øvrigt tidligere været ugens fredagsvideo her på Undertoner. 
Denne fredag aften under Frost Festivalen var Undertoners trofaste fotograf med og forevigede Johansson danske koncert og Indians’ debutkoncert.

Fotos: Mathias Laurvig, LiveShot.dk

Leave a Reply