Nyheder

Konservatorietalenter optræder på SPOT

Når Spot Festival begynder om få dage, bliver det med optrædener fra udvalgte talenter fra Det Jyske Musikkonservatorium.

SPOT-festival har som noget nyt indgået et samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium, som har udvalgt fire navne ud af en lang række interne ansøgere om at få lov til at optræde på festivalen. De udvalgte bands er blevet bedt om at forholde sig kreativt til temaet “På Tværs” – med krav om tværkunstneriske elementer og med fokus på iscenesættelse.

Efter alt at dømme bliver der tale om interessante lytteoplevelser. Dying Dyveke spiller på udspændte fiskesnører i et mix af opera, elektronik og soundscapes, NovemberDecember spiller folk med spilledåser og korarrangementer, Ladylion optræder med strygertrio og dansere, mens Akat præsenterer færøsk musik i elektronisk indpakning.

De unge talenter kan opleves om eftermiddagen fredag d. 4. maj på henholdsvis Atlas-scenen og forskellige scener på Godsbanen.

Leave a Reply