Nyheder

Nyt singleudspil fra The Floor Is Made of Lava

Coveret til den nye single "Lost In The Woods"
Skrevet af Katrine Haugaard

Drengene er klar med deres nye singleudspil på mandag.

Coveret til den nye single "Lost in the Woods"

Det testosteron-bankende band The Floors Is Made Of Lava udgiver en ny single, som rammer gaderne mandag den 18. juni og bliver kaldt ”Lost in the Woods”. Singleudspillet kan erhverves digitalt, og til de dedikerede fans findes en 7-tommer-vinyl i meget begrænset antal. Det er desværre endnu ikke muligt at høre det nye udspil, men ifølge bandet selv frigives nummeret på søndag via Lava Radio.

Forsangeren Tobias Kippenberger beskriver selv, hvordan ”Lost in the Woods” handler om “at se sig selv i krydsfeltet mellem den man var som barn, og den man er blevet til hen ad vejen. Hvordan man ville have det hele. Hele tiden og på én gang. Hvordan man var frygtløs og havde mod på livet uden at bekymre sig om virkeligheden – den bliver sværere at løbe fra efterhånden som tiden går, men jeg tror sagtens at følelsen fra barndommen stadig kan findes frem i alle mennesker.

Som Tobias Kippenberger fortæller, så handler sangen om vandringen fra barn til voksen, og om hvordan man med tiden vokser fra ’barnet’ og ind i en mere ansvarlig og virkelig tankevirksomhed. Men også hvordan de to verdener kan overlappes, genfindes og udleves. Derfor beror debuten på bandets egne erindringer og erfaringer fra dengang, hvor man tog på eventyr ud i skoven.

Og netop dette eventyr har de forsøgt at illustrere, idet de har valgt coverbilledet ved at grave ned i familiernes gamle fotoalbum for at finde dét billede, som ”repræsenterer den samme trang til at drage afsted på eventyr.” Singleforløberen ”Lost in the Woods” giver en smagsprøve på The Floor Is Made of Lavas tredje album, som kommer på gaden i september eller oktober.

Ydermere er en efterårsturné ved at blive planlagt og vil finde sted i oktober og november.

Leave a Reply