Nyheder

Gade- og musikkunstens festival gør sig klar til start

Skrevet af Katrine Haugaard

Igen i år åbner Galore Urban Art Festival op for et kreativt og mangfoldigt program, når den indtager Toftegaard plads i Valby fra den 16. -18. august.

Fra den 16. august sættes Galore Urban art Festival i gang, og du har mulighed for at opleve, hvordan kontrolleret, kreativt kaos kommer til sin ret. Som et nyt tiltag i år har Galore valgt at udvide konceptet ved at tilføje et festligt musikprogram, der er endnu en af de gratis fornøjelser, som festivalen kan tilbyde.

I næste uge begynder forberedelserne til festivalen, og på mandag starter workshoppen Bygrum, hvor du kan være med til at præge det københavnske område. Torsdag kl. 16 sættes festivalen i gang og kører nonstop i 72 timer. I den periode vil du blandt andet kunne opleve mere end 50 musikere, og omtrent 120 kunstnere som udfolder sig på graffitivæggene eller laver ukonventionelle malerier, foto eller installationer.

Galore har fem år på bagen, og både besøgstallet og kunstnerne vokser støt fra år til år. Arrangørerne bag ved festivalen er KrafWerket og Valby Kulturhus, som sammen har givet plads til, at den kan folde sig ud på Toftegaards plads i Valby.

Hvis du har lyst til at tag del i en mangfoldig og farverig festival, kan du læse mere om arrangementet her.

Leave a Reply