Konkurrencer

Lynkonkurrence: Vind billetter til Future Islands i Lille Vega

Skrevet af Redaktionen

Pengepungen synes flad her midt i sommerens mange festivaler, men du vil alligevel slemt gerne opleve Future Islands’ fascinerende liveshow, er det nu, du skal slå til. Klik her og deltag i konkurrencen om billetter til søndagens koncert. Vi skal have dit svar senest 3. august.

Nu har du chancen for at opleve et af de bands, der satte kog i Undertoner-redaktionen sidste år og sneg sig ind på en 12.-plads på den samlede årsliste. Synthpop-trioen Future Islands gæster Lille Vega nu på søndag den 5. august. Undertoner har fået fingrene i to gange to billetter, som vi glædeligt giver videre til vores læsere. Hviiiiiis de altså kan svare rigtigt på et spørgsmål og bliver udtrukket som de heldige.

Trioen fra Baltimore var også forbi Danmark i februar, hvor de tændte op under Loppen og høstede sig hele 5 U’er for ‘en overbevisende liveoplevelse, først og fremmest på grund af Herring og den formiddable energi, han stablede på benene.’ Forsangeren Samuel T. Herring er allerede lidt af en livelegende med sin teatralske og nærmest hyperaktive sceneoptræden, der både understreger de smertende tekster og det på en gang energiske og melodiske i bandets synthpop.

Supporten er også hentet fra udlandet i form af henholdsvis portugisiske Gala Drop, som spiller en blanding af kraut-rock, dub og electronica, samt italienske Father Murphy, der byder på psykedelisk slowtempo-rock.

Og nu til spørgsmåle,t der skal besvares senest 3. august, men som til gengæld giver dig chancen for at opleve en inderlig søndag aften sammen med Baltimore-bandet.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply