Nyheder

Ny video fra Cody

Se musikvideoen til andensinglen “Mirrors” fra gruppens nye album Fractures

Så har de gjort det igen. Den syv mand store folk-gruppe ComeOnDieYoung (Cody), har netop udgivet deres tredje plade Fractures. Et album til glæde for mange lyttere og anmeldere, ikke mindst Undertoners anmeldere i Pladeklubben, der kvitterede pladen med hele fem u’er.
Musikvideoen til andensinglen “Mirrors” kom sammen med albummet den 27/8. “Mirrors” er bygget op om frontmand Kaspar Kaaes ærlige vokal og instrumenternes typiske sørgmodige Cody-harmoni. I musikvideoen er det københavnske band på hjemmebane, og videoen udspiller sig på tur gennem byen.

I forbindelse med det nye album Fractures, turnerer CODY med en stribe koncerter rundt omkring i Danmark, hvor de akompagneres af det danske folkband Boho Dancer og unge Schultz and Forever.

13.09 Klaverfabrikken, Hillerød + Schultz and Forever
27.09 Studenterhuset, Aalborg + Boho Dancer
28.09 Voxhall, Aarhus + Boho Dancer
29.09 Lille Vega, Kbh. + Boho Dancer
30.09 Kulturmaskinen/Sort Søndag, Odense + Boho Dancer

 

 

 

 

Leave a Reply